کتاب شما هم مخترعید

آیزاک نیوتن می گوید:
«من نمیدانم به چشم مردم دنیا چگونه به نظر می آیم اما در چشم خودم شبیه کودکی هستم که در کنار دریا به بازی مشغول است و هر از گاهی از یافتن سنگی صاف تر یا صدفی زیباتر مشعوف می شود، در حالی که اقیانوس عظیم حقیقت کشف نشده، پیش چشم او گسترده است.»

فضای بیکران جاییست که هر کس به اندازه ظرف و توانایی هاش می تونه بهره برداری کنه.
علم یک فضای بی نهایته مثل دریا
اینکه قبلا چه کسی از دریا چه استفاده ای کرده مهم نیست.
اینکه الان کلی افراد دارن از دریا و نعمتای اون برداشت می کنن چیزی از دریا کم نمی کنه
دریا یک تعریف داره و اون هم یعنی جایی که هرچی ازش برداری کم نمیشه.
یکی از دریا مروارید صید می کنه
یکی ماهی
یکی هم یه سطل برمی داره و با آب دریا ماشینشو می شوره!
یکی هم تو ساحل می ایسته و فقط به دریا نگاه می کنه.
دریا دریاست اینکه ما از آن چه بهره ای ببریم مربوط به خود ماست و به ظرفیت های خود ما مربوط می شه.

کتاب "شما هم مخترعید" به شما کمک می کند تا ظرفیت های خودتان را بهتر بشناسید و از دریای بیکران علم سهم خود را صید کنید.
خلاقیت کسب کردنی نیست بلکه یافتنی است. خلاقیت ذاتا در وجود همه انسان ها وجود دارد. شما تنها باید آن را درون خودتان جستجو کنید.

این کتاب راهنمای شماست تا خلاقیت های درونی خود را بیابید و آنچه در سر دارید به نحو صحیح در دنیای واقعی پیاده سازی نمایید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

tebmedtourism امیر عباس رحیمی رادياتور قرنيزي آینه جادو زیبایی ، دانایی ، نکویی طراحی و ساخت سردخانه آیس بانک رضاغلام پور SEXXY SITE شرکت خدمت گستر اردبیل خدمات باربری و اسباب کشی و امورخدماتی